СЕ ИЗДАВА РЕНОВИРАН КАТ, ЛАВЧАНСКО

Реф : ЛАВЧАНСКО

Адреса :

ЛАВЧАНСКО

Слободно од датум : 18 October 2018

Финансиски информации :

Наемнина 95 € / месец

Детали :

Простор (ефективен) 85 m²
Land space 200 m²
Ориентација Север Југ
Број на катови 1
СЕ ИЗДАВА ПРАЗЕН РЕНОВИРАН КАТ ВО ЛАВЧАНСКА НАСЕЛБА, СО КОРИСТЕЊЕ НА ДВОР КОЈ МОЖЕ ДА СЕ ОБРАБОТУВА, ЗА ПОДОЛГ ПЕРИОД , ЗА СЕМЕЈСТВО 
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата