КУЌА СТРЧИН ОПРЕМЕНА

Реф : СТРЧИН

Адреса :

СТРЧИН
Битола

Слободно од датум : 15 October 2018

Финансиски информации :

Наемнина 470 € / месец

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 120 m²
Број на спални 2
Ориентација Југозапад
Број на катови 2
Број на купатила 2
СТРЧИН, СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕНА КУЌА СО ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ НА СТРУЈА, СО 2 СПАЛНИ СОБИ
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата