СЕ ИЗДАВА КУЌА ВО БРУСНИЧКА НАСЕЛБА

Реф : Н508

Адреса :

БРУСНИЧКА НАСЕЛБА
Битола

Слободно од датум : 24 July 2018

Финансиски информации :

Наемнина 400 € / месец

Детали :

Простор (ефективен) 180 m²
Број на соби 6
Број на спални 3
Ориентација Исток запад
Број на катови 2
Број на купатила 2
Број на тоалети 4

Н508, СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕНА САМОСТОЈНА КУЌА СО ДВОР И ГАРАЖА ВО БРУСНИЧКА НАСЕЛБА, СУТЕРЕН И КАТ ЗА ПОДОЛГ ПЕРИОД


ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата