СЕ ИЗДАВА ОДЛИЧНО ОПРЕМЕНА КУЌА ВО ЦЕНТАР

Реф : Ц225

Адреса :

ЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 26 February 2018

Финансиски информации :

Наемнина 350 € / месец

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 100 m²
Број на спални 2
Ориентација Југоисток
Број на катови 2
Број на купатила 1

Ц225, , СЕ ИЗДАВА НОВА КУЌА, КОМПЛЕТНО ОПРЕМЕНА, ПРИЗЕМЈЕ СО ДНЕВНА ТРПЕЗАРИЈА КУЈНА И КУПАТИЛО, ДВЕ СПАЛНИ И УШТЕ ЕДНО КУПАТИЛО, ПРЕКРАСЕН ДВОР, 

ЗА ПОКРАТОК ПЕРИОД ЗАКУПНИНАТА Е 450 ЕВРА

ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата