за издавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СЕ ИЗДАВА МАЛА ОПРЕМЕНА КУЌА ( Реф : ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 200 € / месец
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА РЕНОВИРАН КАТ, ЛАВЧАНСКО ( Реф : ЛАВЧАНСКО)
Наемнина : 95 € / месец
Простор (ефективен) : 85 m²
Land space : 200 m²
Повеќе
КУЌА СТРЧИН ОПРЕМЕНА ( Реф : СТРЧИН)
Повеќе
Наемнина : 470 € / месец
Простор (ефективен) : 120 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА КУЌА ВО БРУСНИЧКА НАСЕЛБА ( Реф : Н508)
Повеќе
Наемнина : 400 € / месец
Простор (ефективен) : 180 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОДЛИЧНО ОПРЕМЕНА КУЌА ВО ЦЕНТАР ( Реф : Ц225)
Повеќе
Наемнина : 350 € / месец
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕНА РЕНОВИРАН КУЌА ВО ЦЕНТАР ( Реф : Ц225)
Повеќе
Наемнина : 400 € / месец
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 100 m²
Повеќе