Куќи

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ОДРЖАНА ВСЕЛЛИВА КУЌА ( Реф : НАД ГОРНАТА ГИМНАЗИЈ)
Повеќе
Цена : 52 000 €
Простор (ефективен) : 170 m²
Land space : 24 m²
Повеќе
БАИР, (ВИСОКО) ВНАТРЕШНО РЕНОВИРАНА ( Реф : K2155)
Повеќе
Цена : 27 900 €
Простор (ефективен) : 65 m²
Land space : 120 m²
Повеќе
К2170,КАТ ОД КУЌА 90М2 +50М2 СУТЕРЕН, ПОСЕБЕН ВЛЕЗ И ДВОР ( Реф : K2170)
Цена : 60 000 €
Простор (ефективен) : 89 m²
Land space : 100 m²
Повеќе
КУЌА ЦРН МОСТ ( Реф : К2021)
Повеќе
Цена : 43 000 €
Простор (ефективен) : 190 m²
Land space : 120 m²
Повеќе
КУЌА, ПОДРУМ И 2КАТA И ДВОР ( Реф : K2169)
Повеќе
Цена : 52 999 €
Простор (ефективен) : 160 m²
Land space : 150 m²
Повеќе
КРАВАРИ, САМОСТОЈНА КУЌА СО ГОЛЕМ ДВОР ( Реф : КРАВАРИ)
Повеќе
Цена : 77 000 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Land space : 1 000 m²
Повеќе
ОДРЖАНА КУЌА ВО ЈЕНИ МААЛЕ ( Реф : К1649)
Повеќе
Цена : 18 000 €
Простор (ефективен) : 76 m²
Повеќе
СТРЧИН ПОКРИЕНА КАРАБИНА ( Реф : k2156)
Повеќе
Цена : 68 000 €
Простор (ефективен) : 220 m²
Land space : 200 m²
Повеќе
КУЌА ЗА РЕНОВИРАЊЕ ИЛИ ГРАДБА ( Реф : К2168)
Повеќе
Цена : 39 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 154 m²
Повеќе
БУКОВСКИ ЛИВАДИ ( Реф : K2153)
Повеќе
Цена : 35 000 €
Простор (ефективен) : 154 m²
Land space : 73 m²
Повеќе