Станови

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ДВЕ КУЌИ СО ГОЛЕМ ДВОР ( Реф : К2084)
Повеќе
Цена : 38 000 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Land space : 160 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО НОВА БИТОЛА ( Реф : Д273)
Повеќе
Цена : 80 000 €
Простор (ефективен) : 130 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ОДЛИЧНА КУЌА ВО ЦЕНТАР ( Реф : К2082)
Повеќе
Цена : 160 000 €
Простор (ефективен) : 260 m²
Land space : 25 m²
Повеќе
НОВ ЛУКСУЗЕН СТАН НОВА БИТОЛА ( Реф : 4-160)
Повеќе
Цена : 95 000 €
Простор (ефективен) : 104 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ТРОСОБЕН РЕНОВИРАН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : Ц1218)
Повеќе
Наемнина : 450 € / месец
Простор (ефективен) : 80 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ТРОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : ОУ ТР.ПАНОВСКИ)
Повеќе
Наемнина : 350 € / месец
Простор (ефективен) : 80 m²
Повеќе
ПРВ КАТ,ПОСЕБЕН ВЛЕЗ, ПОДРУМ, ДВОР ( Реф : КАТ ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 180 € / месец
Простор (ефективен) : 93 m²
Land space : 55 m²
Повеќе
НАД ОБЛАСТА, ПОСТОЕЧКА КУЌА + КАРАБИНА ПОТКРОВЈЕ ( Реф : K2079)
Повеќе
Цена : 59 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Land space : 45 m²
Повеќе
КАРАБИНА ( Реф : ЛАВЦИ)
Повеќе
Цена : 6 900 €
Простор (ефективен) : 61 m²
Land space : 130 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ПРВ КАТ ОД КУЌА +ПОДРУМ +ДВОР ( Реф : К2078)
Повеќе
Цена : 62 000 €
Простор (ефективен) : 93 m²
Land space : 55 m²
Повеќе