Станови

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ПОД ПАЗАРОТ ПЛАНСКА КУЌА ( Реф : К2090)
Цена : 65 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Land space : 180 m²
Повеќе
КУЃА СО ГАРАЖА И ДВОР ( Реф : К2088)
Повеќе
Цена : 39 000 €
Простор (ефективен) : 60 m²
Land space : 35 m²
Повеќе
КУЌА СО ДВОР, ПАРНО ( Реф : К2087)
Повеќе
Цена : 35 500 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 200 m²
Повеќе
КУЌА СО ДВОР ( Реф : НИЖО ПОЛЕ)
Повеќе
Цена : 35 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 600 m²
Повеќе
НОВА СТАН ВО ЦЕНАТР ( Реф : 2-1420)
Повеќе
Цена : 45 000 €
Простор (ефективен) : 59 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН СТАН НА ПРИЗЕМЈЕ ВО ЦЕНТАР ( Реф : 1-855)
Цена : 38 500 €
Простор (ефективен) : 45 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ТРОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН ЗА 50000 Е ( Реф : 3-938)
Повеќе
Цена : 50 000 €
Простор (ефективен) : 63 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН СТАН НОВА БИТОЛА ( Реф : НОВА БИТОЛА)
Повеќе
Наемнина : 200 € / месец
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
ДУЌАН ДО ШИРОК СОКАК ( Реф : Д278)
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 45 m²
Land space : 25 m²
Повеќе
ПАРЦЕЛА ЗА ГРАДБА НА КУЌА ( Реф : П488)
Цена : 32 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Land space : 105 m²
Повеќе