Станови

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ТРЕТА РЕОНСКА ( Реф : K2098)
Повеќе
Цена : 49 000 €
Простор (ефективен) : 124 m²
Land space : 100 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА ОПРЕМЕНА КУЌА СО ДУЌАН И ДВОР ( Реф : К2097)
Повеќе
Цена : 99 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Повеќе
КУЌА, ВЕРТИКАЛНА ПОДЕЛБА СО ГОЛЕМ ДВОР ( Реф : К2095)
Цена : 52 000 €
Простор (ефективен) : 140 m²
Land space : 223 m²
Повеќе
ПОД ПЕЛАГОНКА 1 ( Реф : 2-1424)
Повеќе
Цена : 33 500 €
Простор (ефективен) : 57 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ОДРЖАН ТРОСОБЕН СТАН НА ПРИЗЕМЈЕ ( Реф : 3-942)
Повеќе
Цена : 51 000 €
Простор (ефективен) : 63 m²
Повеќе
КУЌА СО ГОЛЕМ ДВОР И НИВА ( Реф : НОВАЦИ)
Повеќе
Цена : 33 500 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 2 600 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ФАБРИКАТА МОКЕЛ ( Реф : МОКЕЛ)
Повеќе
Наемнина : 2 € / месец
Простор (ефективен) : 9 237 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ИЛИ МЕНУВА ЗА СТАН ,СРЕДЕНА КУЌА НА БАИРОТ ( Реф : К2093)
Повеќе
Цена : 28 500 €
Простор (ефективен) : 1 044 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ГОЛЕМ СТАН СО ГАРАЖА ( Реф : 3-940)
Повеќе
Цена : 45 500 €
Простор (ефективен) : 68 m²
Повеќе
ТРОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР, ВО ЗГРАДА СО ЛИФТ ( Реф : 3-939)
Повеќе
Цена : 58 000 €
Простор (ефективен) : 62 m²
Повеќе