Станови

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СЕ ИЗДАВА ТРОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : Ц300)
Повеќе
Наемнина : 180 € / месец
Простор (ефективен) : 66 m²
Повеќе
ЦЕНТАР ( Реф : K2118)
Повеќе
Цена : 120 000 €
Простор (ефективен) : 350 m²
Land space : 200 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ДУЌАН ВО ПЕЛАГОНКА 2 ( Реф : ДУЌАН)
Повеќе
Цена : 18 500 €
Простор (ефективен) : 22 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА СТАН ВО ЦЕНТАР ( Реф : ЦЕНТАР)
Наемнина : 120 € / месец
Простор (ефективен) : 30 m²
Повеќе
NOV OPREMEN STAN VO CENTAR, 1 KAT ( Реф : 3-914)
Повеќе
Цена : 55 555 €
Простор (ефективен) : 52 m²
Повеќе
НОВА БОЛНИЦА, СТАН , 3 СОБИ ( Реф : 2-1428)
Повеќе
Цена : 30 500 €
Простор (ефективен) : 54 m²
Повеќе
КАЈ ХОТЕЛ БИТОЛА, СТАН 94М2+БАЛКОНИ +ПОДРУМ,3КАТ ( Реф : 4-167)
Повеќе
Цена : 63 000 €
Простор (ефективен) : 94 m²
Повеќе
ДВА ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИ ЗА ДУЌАН ИЛИ МАГАЦИН И ЕДЕН КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОРРУСНИЧКА НАСЕЛБА ( Реф : ИД506)
Повеќе
Наемнина : 350 € / месец
Простор (ефективен) : 220 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР ( Реф : ИД502)
Повеќе
Наемнина : 500 € / месец
Простор (ефективен) : 130 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА СО МАГАЦИНИ ( Реф : ИД506)
Повеќе
Цена : 300 000 €
Простор (ефективен) : 1 200 m²
Land space : 10 000 m²
Повеќе