Станови

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

КУЌА СО РАБОТИЛНИЦА И ДВОР, ПОД ПЕДАГОШКА ( Реф : К1929)
Цена : 71 000 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Повеќе
ДВА ДЕЛОВНО АДМИНИСТРАТИВНИ ПРОСТОРИ ( Реф : ДИ70)
Наемнина : 1 100 € / месец
Простор (ефективен) : 207 m²
Повеќе
ОПРЕМЕН ЧЕТВОРОСОБЕН СТАН ( Реф : 4/147)
Повеќе
Цена : 65 000 €
Простор (ефективен) : 80 m²
Повеќе