Станови

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

Деловен простор за издавање in ( Реф : Д473)
Наемнина : 499 € / месец
Простор (ефективен) : 160 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН ОПРЕМЕН СТАН ВО ОБЈЕКТ СО ДВА СТАН ( Реф : 58ca84a40543d)
Повеќе
Наемнина : 400 € / месец
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА КУЌА ВО ЦЕНТАР ( Реф : k1795)
Повеќе
Цена : 92 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 80 m²
Повеќе
ТРОСОБЕН СТАН НОВА БИТОЛА ( Реф : 3-859)
Цена : 47 000 €
Простор (ефективен) : 69 m²
Повеќе
ГОЛEМ ТРОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР СО ГАРАЖА ( Реф : 3-863)
Повеќе
Цена : 60 000 €
Простор (ефективен) : 76 m²
Повеќе
КУЌА СО РАБОТИЛНИЦА И ДВОР, ПОД ПЕДАГОШКА ( Реф : К1929)
Цена : 71 000 €
Простор (ефективен) : 200 m²
Повеќе