Станови

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

РЕНОВИРАНА КУЌА ПОД ПЕДАГОШКА ( Реф : K2126)
Повеќе
Цена : 55 500 €
Простор (ефективен) : 130 m²
Land space : 50 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ПРИЗЕМЈЕ ОД КУЌА ( Реф : К2125)
Повеќе
Цена : 28 000 €
Простор (ефективен) : 65 m²
Land space : 15 m²
Повеќе
ТРОСОБЕН СТАН КАЈ ГРАДАСКИОТ ПАЗАР ( Реф : 3-955)
Цена : 45 000 €
Простор (ефективен) : 69 m²
Повеќе
ЦЕНТАР ЗА ГРАДБА НА КУЌА, СО РУШЕВИНА И ДВОР ( Реф : K2122)
Цена : 50 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Land space : 100 m²
Повеќе
СТАН 70М2 + КРОВ 45М2 ( Реф : 3-954)
Повеќе
Цена : 33 000 €
Простор (ефективен) : 70 m²
Повеќе
СТАН ВО ЦЕНТАР ( Реф : 1-869)
Повеќе
Цена : 34 900 €
Простор (ефективен) : 41 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ТРОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : Ц300)
Повеќе
Наемнина : 180 € / месец
Простор (ефективен) : 66 m²
Повеќе
ЦЕНТАР ( Реф : K2118)
Повеќе
Цена : 120 000 €
Простор (ефективен) : 350 m²
Land space : 200 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ДУЌАН ВО ПЕЛАГОНКА 2 ( Реф : ДУЌАН)
Повеќе
Цена : 18 500 €
Простор (ефективен) : 22 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА СТАН ВО ЦЕНТАР ( Реф : ЦЕНТАР)
Наемнина : 120 € / месец
Простор (ефективен) : 30 m²
Повеќе