Станови

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СЕ ИЗДАВА РЕНОВИРАН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : КАРПОШ)
Повеќе
Наемнина : 200 € / месец
Простор (ефективен) : 51 m²
Повеќе
БАИР, СЕ ПРОДАВА ИЛИ МЕНУВА РЕНОВИРАН СТАН ( Реф : 2-1446)
Повеќе
Цена : 27 500 €
Простор (ефективен) : 42 m²
Повеќе
НОВА БОЛНИЦА, П+3, 53+2БАЛКОНИ+ПОДРУМ ( Реф : 2-1447)
Повеќе
Цена : 34 000 €
Простор (ефективен) : 53 m²
Повеќе
КАЈ ПЕДАГОШКА ( Реф : 2-1445)
Повеќе
Цена : 29 000 €
Простор (ефективен) : 49 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ИЛИ МЕНУВА СТАН ( Реф : 2-1444)
Повеќе
Цена : 36 000 €
Простор (ефективен) : 56 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН СТАН СО 1 СПАЛНА ЦЕНТАР ( Реф : ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 220 € / месец
Простор (ефективен) : 45 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА АДМИНИСТРАТИВЕН ПРОСТОР ( Реф : ИД 511)
Наемнина : 380 € / месец
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
СТАН ВО ПОНОВА ЗГРАДА ( Реф : 2-1443)
Повеќе
Цена : 36 000 €
Простор (ефективен) : 48 m²
Повеќе
КУЌА,ЦЕНТАР, ПОДРУМ,ПРИЗЕМЈЕ, КАТ,Х 50М2,ДВОР100М2 ( Реф : К2149)
Повеќе
Цена : 66 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 100 m²
Повеќе
КУЌА КАЈ ОФИЦЕРСКИ ( Реф : K2152)
Повеќе
Цена : 85 000 €
Простор (ефективен) : 250 m²
Land space : 13 m²
Повеќе