Станови

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

КУЌА НАД ДИХОВО СО ДВОР, ЧИСТО И МИРНО МЕСТО ( Реф : НАД ДИХОВО)
Повеќе
Цена : 24 900 €
Простор (ефективен) : 60 m²
Land space : 500 m²
Повеќе
ТРОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР, ВО ЗГРАДА СО ЛИФТ ( Реф : 3-959)
Повеќе
Цена : 42 900 €
Простор (ефективен) : 63 m²
Повеќе
ДЕЛОВЕН САМОСТОЕН ОБЈЕКТ ВО ПОРОДИН ( Реф : Д288)
Повеќе
Цена : 125 000 €
Простор (ефективен) : 830 m²
Повеќе
МЕНУВАМ КУЌА ЗА СТАН НА ПОНИЗОК КАТ ( Реф : K2137)
Цена : 35 000 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
МАЛА КУЌА СО ДВОРЧЕ ЗА РЕНОВИРАЊЕ ИЛИ ГРАДБА ( Реф : K2133)
Цена : 28 500 €
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН СТАН ВО КУЌА ( Реф : ЈАВОР)
Повеќе
Наемнина : 180 € / месец
Простор (ефективен) : 45 m²
Повеќе
СТАРА КУЌА СО ДВОР + ПАРЦЕЛА ( Реф : К2136)
Цена : 26 500 €
Простор (ефективен) : 64 m²
Land space : 250 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН РЕНОВИРАН СТАН ( Реф : КЛАНИЦА)
Повеќе
Наемнина : 250 € / месец
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
СТАН СО 3 СПАЛНИ, МОЖИ ДА СЕ ДЕЛИ НА ДВА СТАНА ( Реф : 4-168)
Повеќе
Цена : 69 000 €
Простор (ефективен) : 105 m²
Повеќе
КУЌА, ДЕЛУМНО ВНАТРЕШНО РЕНОВИРАНА, СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА ( Реф : К2134)
Повеќе
Цена : 52 000 €
Простор (ефективен) : 140 m²
Land space : 180 m²
Повеќе