НОВОГРАДБА

Реф : 3-961

Адреса :

БИТОЛА
Битола

Слободно од датум : 13 October 2020

Финансиски информации :

Цена 700 €

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 62 m²
Ориентација Запад
Број на катови 4
Број на купатила 1
Број на тоалети 2
3-961, НОВОГРАДБА, 700 ЕВРА/М2 СО ВКЛУЧЕН ДАНОК НА ПРОМЕТ, СО ПРЕДБЕЛЕЖЕН ЛИСТ ЗА КУПУВАЊЕ СО КРЕДИТ.
СТАНОВИ, ИЗГРАДЕНИ ПО НАЈСОВРЕМЕНИ НОРМИ И СТАНДАРДИ, СО УПОТРЕБА НА СОВРЕМЕНИ МАТЕРИЈАЛИ ЗА ГРАДБА,  СО ЕДНА ИЛИ 2 СОБИ ЗА СПИЕЊЕ, ВО ЗГРАДА СО ЛИФТ И ПАРКИНГ, СО 1 КУПАТИЛО И 2 ТОАЛЕТИ, 
ГОТОВИ ДО СЕПТЕМВРИ, 2021 ГОДИНА, 
СО ПОВРШИНА ОД 
43М2,     62М2,     63М2,    66М2.
ОСТАНАТИ СЕ УШТЕ НЕКОЛКУ СТАНОВИ, ПОВЕЛЕТЕ КАЈ НАС3-961, НОВОГРАДБА, 700 ЕВРА/М2 СО ВКЛУЧЕН ДАНОК НА ПРОМЕТ, СО ПРЕДБЕЛЕЖЕН ЛИСТ ЗА КУПУВАЊЕ СО КРЕДИТ.
СТАНОВИ, ИЗГРАДЕНИ ПО НАЈСОВРЕМЕНИ НОРМИ И СТАНДАРДИ, СО УПОТРЕБА НА СОВРЕМЕНИ МАТЕРИЈАЛИ ЗА ГРАДБА,  СО ЕДНА ИЛИ 2 СОБИ ЗА СПИЕЊЕ, ВО ЗГРАДА СО ЛИФТ И ПАРКИНГ, СО 1 КУПАТИЛО И 2 ТОАЛЕТИ, 
ГОТОВИ ДО СЕПТЕМВРИ, 2021 ГОДИНА, 
СО ПОВРШИНА ОД 
43М2,     62М2,     63М2,    66М2.
ОСТАНАТИ СЕ УШТЕ НЕКОЛКУ СТАНОВИ, ПОВЕЛЕТЕ КАЈ НАС
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата