СЕ ИЗДАВА РЕНОВИРАН ОПРЕМЕН СТАН

Реф : ЦЕНТАР

Адреса :

ЦЕНТАР

Слободно од датум : 21 July 2020

Финансиски информации :

Наемнина 300 € / месец

Детали :

Простор (ефективен) 65 m²
Број на спални 2
Ориентација Исток запад
Број на купатила 1
СЕ ИЗДАВА КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАН ОПРЕМЕН СТАН НА ВИСОКО ПРИЗЕМЈЕ, ВО ЦЕНТРАЛНО ПОДРАЧЈЕ, СО 1 СПАЛНА СОБА, ДНЕВНА, ТРПЕЗАРИЈА  СО КУЈНА,
 
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата