СЕ ИЗДАВА СТАН ВО КУЌА, ДОЛЕН КАТ

Реф : НАД СТАРСКИ ДОМ

Адреса :

НАД СТАРСКИ ДОМ

Слободно од датум : 21 July 2020

Финансиски информации :

Наемнина 130 € / месец

Детали :

Простор (ефективен) 90 m²
Број на соби 4
Број на спални 2
Ориентација Северозапад
Број на катови 1
Број на купатила 1
НАД СТАРСКИОТ ДОМ, СЕ ИЗДАВА ТРОСОБЕН СТАН, КОМПЛЕТНО ОПРЕМЕН, ВО КУЌА СО ДВА СТАНА, ИСКЛУЧИВО ЗА СЕМЕЈСТВО СО СИГУРНИ ПРИМАЊА И ЗА ПОДОЛГ ПЕРИОД
 
 
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата