ОДРЖАН СТАН СО СПАЛНА

Реф : 2-1441

Адреса :

НОВА БИТОЛА

Слободно од датум : 20 July 2020

Финансиски информации :

Цена 29 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 43 m²
Број на соби 3
Број на спални 1
Ориентација Југоисток

2-1441, НОВА БИТОЛА, П+2 КАТ, ОДРЖАН, НЕ РЕНОВИРАН, ДНЕВНА, КУЈНА, ПОСЕБНА СПАЛНА СОБА, ЈУГ/ ИСТОК ОРИЕНТАЦИЈА, 43М2 + БАЛКОН ОД 5 М2 + ПОДРУМ ОД 7 М2 

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата