ПОД ПЕДАГОШКА

Реф : К2048

Адреса :

ПОД ПЕДАГОШКА

Слободно од датум : 17 July 2020

Финансиски информации :

Цена 81 500 €

Детали :

Простор (ефективен) 160 m²
Број на спални 4
Ориентација Исток запад
Број на купатила 2
К2048, ЕКСКЛУЗИВНА ПОНУДА, КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАНА КУЌА, СО УРЕДЕН ДВОР, ПОДРУМ 34М2, ВИСОКО ПРИЗЕМЈЕ 62М2, КАТ 62М2, ИНАСТАЛИРАНО ПАРНО ГРЕЕЊЕ, НОВ ПОКРИВ, ДЕМИТ ФАСАДА, УРЕДЕН ДВОР ОД 130М2, НОВИ ОГРАДИ, ГАРАЖА СО ТЕРАСА И МНОГУ ДРУГИ ПОГОДНОСТИ,  
 
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата