ЦЕНТАР,

Реф : 1-872

Адреса :

ЦЕНТАР

Слободно од датум : 12 May 2020

Финансиски информации :

Цена 25 250 €

Детали :

Простор (ефективен) 39 m²
Број на спални 1
Ориентација Југозапад
Број на катови 6
Број на купатила 1
1-872, НАЈЦЕНТАР, МАНСАРДА, 39 М2, РЕНОВИРАНО КУПАТИЛО, ДНЕВНА СО КУЈНА, ПОСЕБНА СПАЛНА СОБА, БЕЗ ПОДРУМ И БЕЗ БАЛКОН, 8.КАТ, СО ЛИФТ
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.МК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата