СЕ ИЗДАВА НОВ ОПРЕМЕН СТАН

Реф : ОБЛАСТА

Адреса :

ОБЛАСТА
Битола

Слободно од датум : 05 May 2020

Финансиски информации :

Наемнина 210 € / месец

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 55 m²
Број на спални 1
Број на катови 4
Број на купатила 1
СЕ ИЗДАВА НОВ ОПРЕМЕН СТАН ВО ОБЛАСТА, 1 СПАЛНА, ЛИФТ, ПАРКИНГ
ЗА 210 ЕВРА МЕСЕЧНА ЗАКУПНИНА + ТРОШОЦИ
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MK
070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата