КУЌА СО ДВОР И ПЛАТЕНИ КОМУНАЛИИ ЗА ДОГРАДБА И НАДГРАДБА

Реф : K2140

Адреса :

БОРИМЕЧКА

Слободно од датум : 13 March 2020

Финансиски информации :

Цена 25 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 67 m²
Land space 130 m²
Ориентација Југозапад
К2140, БОРИМЕЧКА, ПРИЗЕМНА КУЌА СО КОРИСНА ПОВРШИНА ОД 67 М2 И ДВОР ОД 130М2, СО ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДБА И ПЛАТЕНИ КОМУНАЛИИ ЗА ДОГРАДБА И НАДГРАДБА ДО 6.40М
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MK 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата