за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СТАН ВО ОБЈЕКТ СО 4 СТАНА ( Реф : 3/891)
Цена : 45 000 €
Простор (ефективен) : 59 m²
Повеќе
КАЈ ГРАДСКИ ПАЗАР ( Реф : 2-1351)
Повеќе
Цена : 41 000 €
Простор (ефективен) : 59 m²
Повеќе
КАЈ НОВ ПАЗАР ( Реф : 2-1366)
Цена : 33 000 €
Простор (ефективен) : 43 m²
Повеќе
ЦЕНТАР ( Реф : 2-1365)
Повеќе
Цена : 47 900 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
ГОЛЕМ ТРОСОБЕН СТАН ( Реф : 3-886)
Повеќе
Цена : 75 500 €
Простор (ефективен) : 103 m²
Повеќе
ДВА ЕДНОСОБНИ СТАНОВИ ( Реф : 1-806)
Повеќе
Цена : 36 000 €
Простор (ефективен) : 40 m²
Повеќе
КАЈ ВЕРО, МОДЕРНО ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : 3-883)
Цена : 100 000 €
Простор (ефективен) : 110 m²
Повеќе
СКОРО НОВ ЛУКСУЗНО ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : 4-150)
Цена : 135 000 €
Простор (ефективен) : 145 m²
Повеќе
КУЌА ВО ПЕЛАГОНИСКИОТ ДЕЛ, БЛИЗУ БИТОЛА ( Реф : ПЕЛАГОНИЈА)
Цена : 20 500 €
Простор (ефективен) : 110 m²
Land space : 4 000 m²
Повеќе
НОВА БИТОЛА, ДВОСОБЕН СТАН ( Реф : 2-1361)
Повеќе
Цена : 31 500 €
Простор (ефективен) : 52 m²
Повеќе