за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ПОТКРОВЈЕ БЕЗ КОСИНИ КАЈ ПЕДАГОШКА ( Реф : 3-892)
Цена : 31 500 €
Простор (ефективен) : 64 m²
Повеќе
нова мансарда во центар, трет кат ( Реф : 3-891)
Повеќе
Цена : 56 000 €
Простор (ефективен) : 82 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН ОПРЕМЕН ГОЛЕМ СТАН ( Реф : 3-899)
Повеќе
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 87 m²
Повеќе
Станови за продажба in ( Реф : 3-898)
Повеќе
Цена : 98 000 €
Простор (ефективен) : 170 m²
Повеќе
ОПРЕМЕН 4-СОБЕН СТАН ( Реф : 4/147)
Повеќе
Цена : 51 000 €
Простор (ефективен) : 88 m²
Повеќе
НАД ОБЛАСТА ( Реф : 3-900)
Повеќе
Цена : 45 000 €
Простор (ефективен) : 62 m²
Повеќе
ПРВ КАТ ПОДРУМ И ПОТКРОВЈЕ И ДВОР ( Реф : К1976)
Повеќе
Цена : 170 000 €
Простор (ефективен) : 117 m²
Повеќе
ПОД ПАЗАРОТ ОДРЖАН ЕДНОСОБЕН СТАН СО СПАЛНА СОБА ( Реф : 1-811)
Повеќе
Цена : 25 500 €
Простор (ефективен) : 38 m²
Повеќе
НОВ СТАН ПРВ КАТ МИРНА И УБАВА ЛОКАЦИЈА ( Реф : 2-1373)
Повеќе
Цена : 45 000 €
Простор (ефективен) : 56 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : П359)
Повеќе
Цена : 250 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе