за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

НАЈЦЕНТАР, ОДРЖАН ТРОСОБЕН СТАН ( Реф : 3-898)
Цена : 40 500 €
Простор (ефективен) : 62 m²
Повеќе
НАјЦЕНТАР, 85 М2 ( Реф : 3-896)
Повеќе
Цена : 44 500 €
Простор (ефективен) : 85 m²
Повеќе
СТАН СО 2 СПАЛНИ СОБИ ( Реф : 2-1387)
Повеќе
Цена : 28 500 €
Простор (ефективен) : 56 m²
Повеќе
СТАН + КАРАБИНА ПОТКРОВЈЕ ( Реф : 4-155)
Повеќе
Цена : 41 000 €
Простор (ефективен) : 135 m²
Повеќе
ПРИЛЕПСКА, ПРАЗЕН ВСЕЛЛИВ СТАН ПРВ КАТ ( Реф : 3-813)
Цена : 36 000 €
Простор (ефективен) : 54 m²
Повеќе
ОДРЖАН СТАН НА ПРИЗЕМЈЕ НА ИВАН МИЛУТИНОВИЌ ( Реф : 2/1357)
Цена : 33 000 €
Простор (ефективен) : 54 m²
Повеќе
ПОД НОВАТА БОЛНИЦА ( Реф : 2/1361)
Повеќе
Цена : 29 900 €
Простор (ефективен) : 48 m²
Повеќе
ПОД ПАЗАРОТ, нови еднособни станови ( Реф : нови)
Повеќе
Цена : 32 000 €
Простор (ефективен) : 42 m²
Повеќе
ПРВ КАТ ДО ПАЗАРОТ ( Реф : 4-137)
Повеќе
Цена : 69 000 €
Простор (ефективен) : 128 m²
Land space : 134 m²
Повеќе
центар ( Реф : 3-893)
Цена : 55 500 €
Простор (ефективен) : 77 m²
Повеќе