за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ПОД ПАЗАРОТ, РЕНОВИРАН СТАН СО 1 СПАЛНА ( Реф : 2-1397)
Повеќе
Цена : 39 900 €
Простор (ефективен) : 56 m²
Повеќе
ТРОСОБЕН СТАН, ГРАДСКИ ПАЗАР ( Реф : 3-918)
Повеќе
Цена : 48 000 €
Простор (ефективен) : 69 m²
Повеќе
НОВ СТАН КАЈ ХОТЕЛ БИТОЛА ( Реф : 1-827)
Повеќе
Цена : 35 500 €
Простор (ефективен) : 41 m²
Повеќе
НОВ ТРОСОБЕН СТАН ВО ОБЛАСТА ( Реф : ОБЛАСТА)
Повеќе
Цена : 47 000 €
Простор (ефективен) : 63 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, НОВ СТАН , МОДЕРНО ОПРЕМЕН НА ПРВ КАТ ( Реф : 2-1395)
Цена : 70 000 €
Простор (ефективен) : 56 m²
Повеќе
ПРВ КАТ ОД КУЌА КАЈ ОУ СТИВ НАУМОВ ( Реф : К2014)
Цена : 39 000 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
НОВОГРАДБА , СТАНОВИ И ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : 3-913)
Повеќе
Цена : 900 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
НОВА БИТОЛА, ЧЕТВОРОСОБЕН СТАН ( Реф : 4-156)
Повеќе
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 92 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, НОВОГРАДБА ( Реф : 3-906)
Повеќе
Цена : 850 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, НОВ ГОЛЕМ ТРОСОБЕН СТАН ( Реф : 3-911)
Повеќе
Цена : 90 000 €
Простор (ефективен) : 95 m²
Повеќе