за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

НОВ ЛУКСУЗЕН СТАН НОВА БИТОЛА ( Реф : 4-160)
Повеќе
Цена : 95 000 €
Простор (ефективен) : 104 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ПРВ КАТ ОД КУЌА +ПОДРУМ +ДВОР ( Реф : К2078)
Повеќе
Цена : 62 000 €
Простор (ефективен) : 93 m²
Land space : 55 m²
Повеќе
МАНСАРДА, НЕДОВРШЕНА ( Реф : 2-1415)
Повеќе
Цена : 26 000 €
Простор (ефективен) : 56 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН ДВОСОБЕН СТАН ( Реф : 2-1414)
Повеќе
Цена : 36 000 €
Простор (ефективен) : 55 m²
Повеќе
ЧЕТВОРОСОБЕН СТАН ВО КАРПОШ ( Реф : 3-934)
Повеќе
Цена : 43 000 €
Простор (ефективен) : 77 m²
Повеќе
СТАН ВО ПО НОВА ЗГРАДА ( Реф : 2-1413)
Цена : 35 000 €
Простор (ефективен) : 49 m²
Повеќе
ТРОСОБЕН СТАН ( Реф : 3-925)
Повеќе
Цена : 57 000 €
Простор (ефективен) : 93 m²
Повеќе
НОВА ОПРЕМЕНА ГАРСОЊЕРА НА СУТЕРЕН ( Реф : 1-842)
Повеќе
Цена : 18 500 €
Простор (ефективен) : 30 m²
Повеќе
НОВ ДУПЛЕКС КАЈ ЗЕЛЕНО ПАЗАРЧЕ ( Реф : 2-1411)
Повеќе
Цена : 30 000 €
Простор (ефективен) : 49 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ЕДЕН ИЛИ ДВА ТРОСОБНИ СТАНОВИ НА ИСТ КАТ ( Реф : 3-908)
Повеќе
Цена : 59 000 €
Простор (ефективен) : 79 m²
Повеќе