за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

КАЈ ГОРНИОТ ПАРК, ДРВЕН ПАЗАР, ГОРЕН КАТ, ПАРНО, СОЛАРНА, ИЛИ ЗАМЕНА ЗА СТАНЧЕ ( Реф : 4-165)
Повеќе
Цена : 33 000 €
Простор (ефективен) : 88 m²
Land space : 60 m²
Повеќе
ЕКСТРА ЛУКСУЗЕН СТАН, ОПРЕМЕН ИЛИ НЕ, 82М2+БАЛКОН ( Реф : 4-163)
Повеќе
Цена : 105 000 €
Простор (ефективен) : 82 m²
Повеќе
ОДРЖАН СТАН СО 2 СПАЛНИ, 4 КАТ ( Реф : 3-943)
Повеќе
Цена : 36 500 €
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
CENTAR 63+3М2 ОПРЕМЕН РЕНОВИРАН 50.000 ЕВРА ( Реф : 3-938)
Повеќе
Цена : 48 500 €
Простор (ефективен) : 63 m²
Повеќе
ПОД ПЕЛАГОНКА 1 ( Реф : 2-1424)
Повеќе
Цена : 33 500 €
Простор (ефективен) : 57 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ОДРЖАН ТРОСОБЕН СТАН НА ПРИЗЕМЈЕ ( Реф : 3-942)
Повеќе
Цена : 51 000 €
Простор (ефективен) : 63 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ГОЛЕМ СТАН СО ГАРАЖА ( Реф : 3-940)
Повеќе
Цена : 45 500 €
Простор (ефективен) : 68 m²
Повеќе
ТРОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР, ВО ЗГРАДА СО ЛИФТ ( Реф : 3-939)
Повеќе
Цена : 58 000 €
Простор (ефективен) : 62 m²
Повеќе
НОВА СТАН ВО ЦЕНАТР ( Реф : 2-1420)
Повеќе
Цена : 45 000 €
Простор (ефективен) : 59 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН СТАН НА ПРИЗЕМЈЕ ВО ЦЕНТАР ( Реф : 1-855)
Цена : 38 500 €
Простор (ефективен) : 45 m²
Повеќе