за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ДЕЛУМНО РЕНОВИРАН СТАН ВО ЦЕНТАР ( Реф : 2-1253)
Повеќе
Цена : 31 500 €
Простор (ефективен) : 56 m²
Повеќе
ОДРЖАН СТАН ПОД ПАЗАРОТ ( Реф : 2/1308)
Повеќе
Цена : 35 500 €
Простор (ефективен) : 48 m²
Повеќе
ТРОСОБЕН СТАН НОВА БИТОЛА ( Реф : 3-859)
Цена : 47 000 €
Простор (ефективен) : 69 m²
Повеќе
НОВ ДУПЛЕКС, КАРШИ БОЛНИЦА ( Реф : 4/138)
Повеќе
Цена : 39 000 €
Простор (ефективен) : 90 m²
Повеќе
ГОЛEМ ТРОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР СО ГАРАЖА ( Реф : 3-863)
Повеќе
Цена : 60 000 €
Простор (ефективен) : 76 m²
Повеќе
ОПРЕМЕН ЧЕТВОРОСОБЕН СТАН ( Реф : 4/147)
Повеќе
Цена : 65 000 €
Простор (ефективен) : 80 m²
Повеќе