за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ТРОСОБЕН СТАН НОВА БИТОЛА ( Реф : 3-859)
Цена : 47 000 €
Простор (ефективен) : 69 m²
Повеќе
НОВ ДУПЛЕКС, КАРШИ БОЛНИЦА ( Реф : 4/138)
Повеќе
Цена : 39 000 €
Простор (ефективен) : 90 m²
Повеќе
ГОЛEМ ТРОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР СО ГАРАЖА ( Реф : 3-863)
Повеќе
Цена : 60 000 €
Простор (ефективен) : 76 m²
Повеќе
ОПРЕМЕН ЧЕТВОРОСОБЕН СТАН ( Реф : 4/147)
Повеќе
Цена : 65 000 €
Простор (ефективен) : 80 m²
Повеќе