за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СТАН НА ВИСОКО ПРИЗЕМЈЕ ОД КУЌА СО 2 СТАНА ( Реф : К2130)
Повеќе
Цена : 79 000 €
Простор (ефективен) : 119 m²
Land space : 154 m²
Повеќе
ТРОСОБЕН СТАН КАЈ ГРАДАСКИОТ ПАЗАР ( Реф : 3-955)
Цена : 45 000 €
Простор (ефективен) : 69 m²
Повеќе
СТАН 60М2 + ПРАВО ЗА НАДРГРАДБА 45М2 ( Реф : 3-954)
Повеќе
Цена : 29 999 €
Простор (ефективен) : 70 m²
Повеќе
СТАН ВО ЦЕНТАР ( Реф : 1-869)
Повеќе
Цена : 34 900 €
Простор (ефективен) : 41 m²
Повеќе
NOV OPREMEN STAN VO CENTAR, 1 KAT ( Реф : 3-914)
Повеќе
Цена : 55 555 €
Простор (ефективен) : 52 m²
Повеќе
НОВА БОЛНИЦА, СТАН , 3 СОБИ ( Реф : 2-1428)
Повеќе
Цена : 30 500 €
Простор (ефективен) : 54 m²
Повеќе
КАЈ ХОТЕЛ БИТОЛА, СТАН 94М2+БАЛКОНИ +ПОДРУМ,3КАТ ( Реф : 4-167)
Повеќе
Цена : 63 000 €
Простор (ефективен) : 94 m²
Повеќе
ПРВ КАТ+СУТЕРЕН + ДВОР ( Реф : K1211)
Цена : 60 000 €
Простор (ефективен) : 110 m²
Land space : 180 m²
Повеќе
КАТ ОД КУЌА СО 3 СПАЛНИ, СУТЕРЕН СО 1 СПАЛНА, ГАРАЖА И ДВОР ( Реф : К1912)
Повеќе
Цена : 70 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 160 m²
Повеќе
ДУПЛЕКС 4 КАТ ( Реф : 3-949)
Цена : 32 500 €
Простор (ефективен) : 82 m²
Повеќе