НОВИ, 2 СПАЛНИ, ЦЕНТАР

Реф : ЦЕНТАР

Адреса :

ЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 22 October 2020

Финансиски информации :

Цена 57 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 69 m²
Број на спални 2
Ориентација Југозапад
Број на катови 1
Број на купатила 1
Број на тоалети 2
3-976, ЦЕНТАР, НОВОГРАДБА, ГОТОВИ СТАНОВИ, 2 СПАЛНИ:
-ПРИЗЕМЈЕ, 69М2+БАЛКОН 3,5М2+ПОДРУМ 6М2, 
ЗА ЦЕНА ОД 57.000 ЕВРА
-ПРВ КАТ, 77М2+2БАЛКОНИ ОД 7+6М2+ПОДРУМ 11М2, 
ЗА ЦЕНА ОД 78.000 ЕВРА
-ВТОР КАТ, 77М2+2БАЛКОНИ ОД 7+6М2+ПОДРУМ 10М2, 
ЗА ЦЕНА ОД 72.000 ЕВРА
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.МК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата