ЦЕНТАР, ПРВ КАТ, ПАРНО, СОЛАРНА

Реф : 3-974

Адреса :

ЦЕНТАР

Слободно од датум : 09 October 2020

Финансиски информации :

Цена 54 500 €

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 62 m²
Број на спални 2
Ориентација Југозапад
Број на катови 1
3/974, ЦЕНТАР, ПРВ КАТ, НОВ СТАН СО КОРИСНА ПОВРШИНА, 61М2 +БАЛКОН 1М2+ ГАРАЖА 15М2, СОНЧЕВ, 2 СПАЛНИ СОБИ, СО ИНСТАЛАЦИЈА ЗА КОРИСТЕЊЕ СОЛАРНА ЕНЕРГИЈА И ПОДНО ГРЕЕЊЕ,
ПРАЗЕН ЗА  54.500 ЕВРА ИЛИ
КОМПЛЕТНО ОПРЕМЕН ЗА 57.500 ЕВРА
 
 
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата