СТРЕЛИШТЕ, ТРОСОБЕН, П+1 КАТ

Реф : 3-971

Адреса :

СТРЕЛИШТЕ

Слободно од датум : 29 September 2020

Финансиски информации :

Цена 39 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 68 m²
Број на соби 4
Број на спални 2
Ориентација Исток
Број на катови 1
Број на купатила 1
Број на тоалети 2

3-971, СТРЕЛИШТЕ, П+1 КАТ, ОДРЖАН ТРОСОБЕН СТАН, КОРИСНА ПОВРШИНА ОД 68 М2, (2 СПАЛНИ СОБИ, ДНЕВНА, ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА, КУПАТИЛО И ВЦ ПОСЕБНО) + ДВА БАЛКОНИ ОД 8 М2, + ПОДРУМ 6 М2 + СЛОБОДЕН ПАРКИНГ ДО ЗГРАДАТА, БЛИНДОР ВРАТА 

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата