СЕ РЕНОВИРА РЕНОВИРАН СТАН, 3 СОБИ

Реф : 2-1448

Адреса :

НОВА БОЛНИЦА
Битола

Слободно од датум : 15 December 2020

Финансиски информации :

Цена 36 900 €

Детали :

Простор (ефективен) 51 m²
Број на спални 1
Ориентација Југ
Број на катови 2

КОМПЛЕТ РЕНОВИРАН СТАН
ЈУГ
3 СОБИ
ПЛАКАР ВО СПАЛНА
КУПАТИЛО СО КОМПЛЕТ ОПРЕМА

АГЕНЦИЈА СТРЕЛЕЦ
070339404
076451799
047232004

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата