ДУПЛЕКС КАЈ ВЕРО

Реф : 3-965

Адреса :

КАЈ ВЕРО

Слободно од датум : 24 June 2020

Финансиски информации :

Цена 36 500 €

Детали :

Простор (ефективен) 84 m²
Ориентација Исток запад
Број на катови 5
Број на купатила 1
3-965, КАЈ ВЕРО, ДУПЛЕКС, СО СОЛАРНА ЕНЕРГИЈА, 76+4 м2, од кои ПРВО НИВО 54М2 + 4м2 ОТВОРЕНА ДНЕВНА ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА, КУПАТИЛО И БАЛКОН, И ГОРНОТО НИВО ОД 22 М2, ПРЕДВИДЕНО ЗА ДЕТСКА СОБА, СО ВГРАДЕНА КУЈНА, ПЛАКАРИ,
+ лимена гаража
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата