НОВИ СТАНОВИ ВО ГРАДБА СО 1 ИЛИ 2 СПАЛНИ

Реф : 3-961

Адреса :

БИТОЛА

Слободно од датум : 16 March 2020

Финансиски информации :

Цена 690 €

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 65 m²
Ориентација Југоисток
Број на катови 4

НОВОГРАДБА,
ГРАДЕНА ПО НАЈСОВРЕМЕНИ СТАНДАРДИ И СО УПОТРЕБА НА НАЈМОДЕРНИ МАТЕРИЈАЛИ, ОД ДОКАЖАНИ ИНВЕСТИТОРИ И ГРАДИТЕЛИ;
ВО ОБЈЕКТОТ ЌЕ БИДЕ ИЗВЕДЕНА ХОРИЗОНТАЛНА И ВЕРТИКАЛНА ИНСТАЛАЦИЈА ЗА ГРЕЕЊЕ ДО СЕКОЈ СТАН.
СТАНОВИ ВО ГРАДБА ВО ЗГРАДА СО ЛИФТ И ПАРКИНГ, ГОТОВИ ДО КРАЈОТ НА 2021 ГОДИНА.
ЗА ПЛАЌАЊЕ ОД СЕГА МИНИМУМ 50% УЧЕСТВО ПО ЦЕНА ОД 690 ЕВРА/М2 СО ВКЛУЧЕН ДАНОК И ЦЕНАТА НА ПЛАТЕНИОТ ДЕЛ Е ЗАГАРАНТИРАНА,
НА ОСТАНАТИОТ ДЕЛ КОЈ МОЖЕ ДА СЕ ДОПЛАТИ ДО КРАЈОТ НА ГРАДБАТА ЦЕНАТА ИЗНЕСУВА МАКСИМАЛНО ДО 790 ЕВРА/М2 СО ВКЛУЧЕН ДАНОК.
ГРАДБАТА ИМА ПРЕДБЕЛЕЖЕН ЛИСТ ТАКА ДА КУПУВАЧИТЕ МОЖАТ ДА КУПУВААТ ПРЕКУ ХИПОТЕКАРЕН КРЕДИТ ОД БАНКА, КОЈ ЌЕ ГО ОБЕЗБЕДАТ САМИТЕ.


СТАНОВИТЕ СЕ СО ПОВРШИНА ОД
43М2 + БАЛКОН 3,50 М2 + ПОДРУМ 6М2, (СО ЕДНА СПАЛНА) ПА ДО
59М2 + 2 БАЛКОНИ (ОД 5 ДО 7М2 ЗАЕДНО ) +ПОДРУМ 6М2 (СО ДВЕ СПАЛНИ).
БАЛКОНИТЕ СЕ ПЛАЌААТ ОД 50 ДО 70%ОД ЦЕНАТА ЗА М2, А ПОДРУМИТЕ 50% ОД ЦЕНАТА НА М2 СТАНБЕНА ПОВРШИНА.


ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.МК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA

Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата