ЕДНОСОБЕН СТАН ВО СТАРАТА КАСАРНА

Реф : 1-871

Адреса :

ЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 04 March 2020

Финансиски информации :

Цена 28 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста novi
Простор (ефективен) 33 m²
Број на соби 1
Ориентација Исток
Број на катови 3
1-871, ВО СТАРА КАСАРНА, ЕДНОСОБЕН СТАН ОД 33М2, +3М2 БАЛКОН ЛОЃИЈА + ПОДРУМ 5М2, 3 КАТ ВО ЗГРАДА СО ЛИФТ, СЛОБОДЕН ПАРКИНГ ВО ДВОРОТ,
ЗА 28.000 ЕВРА
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MK 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата