СТАН СО 3 СПАЛНИ, МОЖИ ДА СЕ ДЕЛИ НА ДВА СТАНА

Реф : 4-168

Адреса :

ЦЕНТАР

Слободно од датум : 10 February 2020

Финансиски информации :

Цена 69 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 105 m²
Број на спални 3
Ориентација Северозапад
Број на катови 4
Број на купатила 2
4-168, ЦЕНТАР, СТАН СО 3 СПАЛНИ, 2 КУПАТИЛА, 3 БАЛКОНИ, ПОДРУМ И ГАРАЖА, (СТАНОТ МОЖИ ДА СЕ ПОДЕЛИ НА 2 СТАНА), 4 КАТ СО ЛИФТ,
105М2 + 8М2 балкони + 8М2 подрум + 16М2 ПОДЗЕМНА ГАРАЖА
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК
070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата