РЕНОВИРАН СТАН

Реф : 2-1436

Адреса :

ЦЕНТАР
Битола

Слободно од датум : 05 February 2020

Финансиски информации :

Цена 44 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 57 m²
Број на спални 2
Ориентација Исток запад
Број на купатила 1

2-1436, ЦЕНТАР, СЕ ПРОДАВА РЕНОВИРАН СТАН, СО ПАРНО ГРЕЕЊЕ, ОД 57 М2+ БАЛКОН+ 13М2 ПОДРУМ, НА П+3 КАТ, СО СЕ МЕБЕЛ (45.500 ЕВРА) ИЛИ ПРАЗЕН ЗА 44.000 ЕВРА

 ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата