СТАН НА ВИСОКО ПРИЗЕМЈЕ ОД КУЌА СО 2 СТАНА

Реф : К2130

Адреса :

БУЛЕВАР
Битола

Слободно од датум : 02 January 2020

Финансиски информации :

Цена 79 000 €

Детали :

Простор (ефективен) 119 m²
Land space 154 m²
Ориентација Север Југ
К2130, НА БУЛЕВАРОТ, СТАН НА ВИСОКО ПРИЗЕМЈЕ ВО ОБЈЕКТ СО 2 СТАНА, ПОСЕБЕН ВЛЕЗ, КОРИСНА ПОВРШИНА 120М2 +ГАРАЖА 40М2 + ПОДРУМ 13М2 + ДВОР ОД 150М2
ПОСЕБЕН ОБЈЕКТ НА ПРИЗЕМЈЕ ВО ДВОРОТ ОД 40М2, КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАН СО СОПСТВЕНО ПАРНО ГРЕЕЊЕ, ПОДНО ГРЕЕЊЕ, ПВЦ ДОГРАМА, НОВА СТОЛАРИЈА, ЏАКУЗИ И ДРУГИ ПОГОДНОСТИ, ЦЕЛОСНО РЕНОВИРАН, (МОЖЕ ДА СЕ ПРОДАВА И КОМПЛЕТНО ОПРЕМЕН)
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.MК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата