ТРОСОБЕН СТАН КАЈ ГРАДАСКИОТ ПАЗАР

Реф : 3-955

Адреса :

ПАЗАР
Битола

Слободно од датум : 22 November 2019

Финансиски информации :

Цена 45 000 €

Детали :

Состојба на недвижноста na staro
Простор (ефективен) 69 m²
Број на соби 4
Ориентација Исток запад
Број на катови 1
Број на купатила 1
3-955, ГРАДСКИ ПАЗАР, СЕ ПРОДАВА ТРОСОБЕН СТАН, НА ПРВ КАТ, ДНЕВНА СО КУЈНА, ДВЕ СПАЛНИ СОБИ, СО ПОВРШИНА ОД 69М2 + БАЛКОНИ ОД 5М2 + ПОДРУМ ОД 8М2, 
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата