за продавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ЦЕНТАР, ( Реф : 1-872)
Повеќе
Цена : 25 250 €
Простор (ефективен) : 39 m²
Повеќе
НОВИ СТАНОВИ ВО ГРАДБА СО 1 ИЛИ 2 СПАЛНИ ( Реф : 3-961)
Цена : 690 €
Простор (ефективен) : 65 m²
Повеќе
СТАН СО 2 СПАЛНИ, НОВА БИТОЛА ( Реф : 3-958)
Цена : 45 500 €
Простор (ефективен) : 69 m²
Повеќе
ЕДНОСОБЕН СТАН ВО СТАРАТА КАСАРНА ( Реф : 1-871)
Повеќе
Цена : 28 000 €
Простор (ефективен) : 33 m²
Повеќе
ДОВЛЕЏИК, НОВ ТРОСОБЕН СТАН ( Реф : 3-960)
Повеќе
Цена : 59 900 €
Простор (ефективен) : 87 m²
Повеќе
СТАН СО 3 СПАЛНИ, МОЖИ ДА СЕ ДЕЛИ НА ДВА СТАНА ( Реф : 4-168)
Повеќе
Цена : 69 000 €
Простор (ефективен) : 105 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН СТАН ( Реф : 2-1436)
Повеќе
Цена : 44 000 €
Простор (ефективен) : 57 m²
Повеќе
ПОНОВ СТАН КАЈ ОУ ТРИФУН ПАНОВСКИ ( Реф : 2-1435)
Повеќе
Цена : 31 900 €
Простор (ефективен) : 48 m²
Повеќе
СТАН НА ВИСОКО ПРИЗЕМЈЕ ОД КУЌА СО 2 СТАНА ( Реф : К2130)
Повеќе
Цена : 79 000 €
Простор (ефективен) : 119 m²
Land space : 154 m²
Повеќе
ТРОСОБЕН СТАН КАЈ ГРАДАСКИОТ ПАЗАР ( Реф : 3-955)
Цена : 45 000 €
Простор (ефективен) : 69 m²
Повеќе