Станови за издавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ОПРЕМЕН ТРОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР ( Реф : Ц111)
Повеќе
Наемнина : 300 € / месец
Простор (ефективен) : 65 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА НОВ ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : Ц288)
Повеќе
Наемнина : 200 € / месец
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА НОВ ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : Ц1214)
Повеќе
Наемнина : 330 € / месец
Простор (ефективен) : 56 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН ДВОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР ( Реф : Ц110)
Повеќе
Наемнина : 200 € / месец
Простор (ефективен) : 55 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН СТАН НА ПАРТИЗАНСКА ( Реф : Ц232)
Повеќе
Наемнина : 200 € / месец
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА РЕНОВИРАН ЛУКСУЗНО ОПРЕМЕН СТАН ВО ЦЕНТАР ( Реф : Ц107)
Повеќе
Наемнина : 270 € / месец
Простор (ефективен) : 52 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА НОВ ДВОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР ( Реф : Ц1209)
Повеќе
Наемнина : 300 € / месец
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН ОПРЕМЕН СТАН ВО ОБЈЕКТ СО ДВА СТАН ( Реф : 58ca84a40543d)
Повеќе
Наемнина : 400 € / месец
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
ИЗДАВАМ РЕНОВИРАН МОДЕРНО ОПРЕМЕН СТАН ВО ЦЕНТАР ( Реф : Ц167)
Повеќе
Наемнина : 230 € / месец
Простор (ефективен) : 45 m²
Повеќе
ДВА ДЕЛОВНО АДМИНИСТРАТИВНИ ПРОСТОРИ ( Реф : ДИ70)
Наемнина : 1 100 € / месец
Простор (ефективен) : 207 m²
Повеќе