Станови за издавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН СТАН ПОД ПАЗАРОТ ( Реф : П363)
Повеќе
Наемнина : 170 € / месец
Простор (ефективен) : 45 m²
Повеќе
ТРОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР СО ЛИФТ ( Реф : Ц176)
Повеќе
Наемнина : 250 € / месец
Простор (ефективен) : 80 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН СТАН ВО БЛИЗИНА НА ПЕЛАГОНКА 1, НА ПРИЛЕПСКА ( Реф : П362)
Повеќе
Наемнина : 160 € / месец
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
ЗА ИЗДАВАЊЕ ДЕЛОВЕН ИЛИ СТАНБЕНО ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : ДИ488)
Наемнина : 2 200 € / месец
Простор (ефективен) : 330 m²
Повеќе
ОПРЕМЕН ТРОСОБЕН СТАН ( Реф : НАД ОБЛАСТА)
Повеќе
Наемнина : 200 € / месец
Простор (ефективен) : 70 m²
Повеќе
ОПРЕМЕН СТАН КАЈ ПАЗАРОТ ( Реф : Ц172)
Наемнина : 200 € / месец
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
одличен трособен стан кај оу трифун пановски ( Реф : Ц220)
Повеќе
Наемнина : 180 € / месец
Простор (ефективен) : 55 m²
Повеќе
ЛУКСУЗЕН НОВ, МОДЕРНО ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : Ц1210)
Повеќе
Наемнина : 450 € / месец
Простор (ефективен) : 66 m²
Повеќе
СТАН СО 2 СПАЛНИ, КАЈ ПАЗАРОТ, ОДЛИЧНО ОПРЕМЕН И РЕНОВИРАН ( Реф : П311)
Повеќе
Наемнина : 400 € / месец
Простор (ефективен) : 65 m²
Повеќе
ЛУКСУЗЕН НОВ, МОДЕРНО ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : Ц192)
Повеќе
Наемнина : 350 € / месец
Простор (ефективен) : 55 m²
Повеќе