Станови за издавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СЕ ИЗДАВА НОВ МОДЕРНО ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : Н510)
Повеќе
Наемнина : 350 € / месец
Простор (ефективен) : 55 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВААТ ПРАЗНИ СТАНОВИ ( Реф : ПРАЗНИ СТАНОВИ)
Наемнина : 115 € / месец
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
ДО ШИРОК СОКАК, СЕ ИЗДАВА СТАН СО 1 СПАЛНА СОБА ( Реф : ДО ШИРОК СОКАК)
Повеќе
Наемнина : 330 € / месец
Простор (ефективен) : 44 m²
Повеќе
се издава реновиран стан во центар ( Реф : Ц1216)
Повеќе
Наемнина : 555 € / месец
Простор (ефективен) : 85 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ТРОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР ( Реф : Ц106)
Повеќе
Наемнина : 300 € / месец
Простор (ефективен) : 66 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА НОВ ОПРЕМЕН СТАН КАЈ НОВИОТ ПАЗАР ( Реф : Н505)
Повеќе
Наемнина : 220 € / месец
Простор (ефективен) : 55 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН СТАН ПОД ПАЗАРОТ ( Реф : П363)
Повеќе
Наемнина : 170 € / месец
Простор (ефективен) : 45 m²
Повеќе
ТРОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР СО ЛИФТ ( Реф : Ц176)
Повеќе
Наемнина : 250 € / месец
Простор (ефективен) : 80 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН СТАН ВО БЛИЗИНА НА ПЕЛАГОНКА 1, НА ПРИЛЕПСКА ( Реф : П362)
Повеќе
Наемнина : 160 € / месец
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
ЗА ИЗДАВАЊЕ ДЕЛОВЕН ИЛИ СТАНБЕНО ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ( Реф : ДИ488)
Наемнина : 2 200 € / месец
Простор (ефективен) : 330 m²
Повеќе