Станови за издавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СЕ ИЗДАВА ТРОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : ОУ ТР.ПАНОВСКИ)
Повеќе
Наемнина : 350 € / месец
Простор (ефективен) : 80 m²
Повеќе
ПРВ КАТ,ПОСЕБЕН ВЛЕЗ, ПОДРУМ, ДВОР ( Реф : КАТ ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 180 € / месец
Простор (ефективен) : 93 m²
Land space : 55 m²
Повеќе
ТРОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : КАЈ ПАЗАРОТ)
Повеќе
Наемнина : 300 € / месец
Простор (ефективен) : 75 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОДЛИЧНО ОПРЕМЕН СТАН КАЈ ГОРНО ВЕРО ( Реф : КАЈ ВЕРО)
Повеќе
Наемнина : 300 € / месец
Простор (ефективен) : 55 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА КАТ ОД КУЌА ЗА БИЗНИС ИЛИ ЖИВЕЕЊЕ ( Реф : ИД501)
Повеќе
Наемнина : 200 € / месец
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ПРАЗЕН ДВОСОБЕН СТАН НОВА БИТОЛА ( Реф : Н513)
Наемнина : 115 € / месец
Простор (ефективен) : 53 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ЛУКСУЗНО ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : КЛАНИЦА)
Повеќе
Наемнина : 350 € / месец
Простор (ефективен) : 75 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА НОВООПРЕМЕН СТАН ( Реф : П365)
Повеќе
Наемнина : 180 € / месец
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН ДВОСОБЕН СТАН ( Реф : П366)
Повеќе
Наемнина : 200 € / месец
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
Станови за издавање in ( Реф : НАЈЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 250 € / месец
Простор (ефективен) : 53 m²
Повеќе