Станови за издавање

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН СТАН ВО ОБЛАСТА ( Реф : ОБЛАСТА)
Повеќе
Наемнина : 160 € / месец
Простор (ефективен) : 47 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА НОВ ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : ПАРТИЗАНСКА)
Повеќе
Наемнина : 490 € / месец
Простор (ефективен) : 55 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН СТАН ДО ШИРОК СОКАК СО ЕДНА СПАЛНА ( Реф : ДО ШИРОК СОКАК)
Наемнина : 300 € / месец
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН СТАН НА ПРИЗЕМЈЕ ( Реф : ПОД ПЕЛАГОНКА 1)
Повеќе
Наемнина : 140 € / месец
Простор (ефективен) : 52 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН СТАН НОВА БИТОЛА ( Реф : НОВА БИТОЛА)
Повеќе
Наемнина : 200 € / месец
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ТРОСОБЕН РЕНОВИРАН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : Ц1218)
Повеќе
Наемнина : 450 € / месец
Простор (ефективен) : 80 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ТРОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : ОУ ТР.ПАНОВСКИ)
Повеќе
Наемнина : 350 € / месец
Простор (ефективен) : 80 m²
Повеќе
ПРВ КАТ,ПОСЕБЕН ВЛЕЗ, ПОДРУМ, ДВОР ( Реф : КАТ ЦЕНТАР)
Повеќе
Наемнина : 180 € / месец
Простор (ефективен) : 93 m²
Land space : 55 m²
Повеќе
ТРОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : КАЈ ПАЗАРОТ)
Повеќе
Наемнина : 300 € / месец
Простор (ефективен) : 75 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОДЛИЧНО ОПРЕМЕН СТАН КАЈ ГОРНО ВЕРО ( Реф : КАЈ ВЕРО)
Повеќе
Наемнина : 300 € / месец
Простор (ефективен) : 55 m²
Повеќе