<< Previous

СЕ ИЗДАВА РЕНОВИРАН ОПРЕМЕН СТАН

Реф : КАРПОШ

Адреса :

КАРПОШ

Слободно од датум : 31 August 2020

Финансиски информации :

Наемнина 200 € / месец

Детали :

Простор (ефективен) 51 m²
Број на соби 2
Број на спални 1
Број на катови 1
Број на купатила 1
КАРПОШ, СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН ДВОСОБЕН СТАН, 1 СПАЛНА,
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.МК 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата